0737808293

Campanii Pay Per Click

Rezultate garantate!

Tipuri de campanii PPC

profitabile pentru afacerea ta

Tu stii care sunt cele mai profitabile tipuri de campanii PPC pentru afacerea ta?
Hai sa descoperim impreuna si sa testam cele mai eficiente reclame pentru a obtine cat mai multi clienti pentru afacerea ta. Te asiguram de implicarea noastra in fiecare campanie setata, iti punem la dispozitie intreg know how-ul specialistilor nostri si iti vom oferi un manager de cont personal, care sa te tina la curent cu rapoarte precise, sugestii de imbunatatire a campaniilor PPC precum si alte informatii de interes prin care sa crestem rentabilitatea campaniilor si sa imbunatatim prezenta generala a site-ului sau magazinului tau online.

Google ADS

Cauti mai multi vizitatori si doresti o campanie de tip Search Ads? Ai nevoie de branding si tintesti o campanie de Display sau de Youtube? Vrei sa vinzi mai mult prin Google Ads Shopping? Ai ajuns unde trebuie, agentia noastra oferind toate aceste tipuri de campanii prin platforma Google Ads.

Facebook ADS

Cel mai propice canal de promovare pentru avantul afacerii tale poate fi chiar cea mai populara retea de socializare! Fie ca te gandesti la o campanie de Awareness, Trafic sau Vanzari, specialistii nostri te pot ajuta. Citeste mai multe despre acest canal de promovare sau solicita o oferta.

Instagram ADS

Putem implementa pentru tine campanii Instagram ADS personalizate, adaptate pentru leads sau vanzari, astfel incat sa iti atingi cat mai repede obiectivele! Livram campanii creative, optimizate, astfel incat sa poti targeta exclusiv publicul tau tinta in cea mai rapida maniera posibila.

DE CE?

CAMPANIE PPC

Descopera cele mai importante avantaje.
Campaniile PPC sau Pay Per Click, asa cum mai sunt ele cunoscute in domeniul marketingului online, reprezinta una dintre cele mai cunoscute, solide si performante modalitati de promovare. Practic, se plateste strict pentru utilizatorul care a dat click pe reclama si care, implicit, a ajuns pe pagina site-ului sau a magazinului dumneavoastra. In momentul de fata, platforme globale precum Google, Facebook, Instagram sau LinkedIn ofera posibilitatea agentiilor de publicitate sa creeze diferite tipuri de campanii prin intermediul carora sa se ajunga usor, la un cost setat manual si extrem de precis la utilizatorul tinta, acesta din urma fiind targetat astfel incat campaniile PPC sa ofere o rentabilitate cat mai mare, rata de conversie fiind un element cheie in stabilirea ROAS-ului.

Vizibilitate imediata

Clientii tai sunt la un click distanta. Set-upul initial si optimizarea constanta a campaniei iti asigura un boost de vizibilitate in fata publicului tinta!

Campanii masurabile

Analizam conversiile si interactiunile utilizatorilor prin instrumentele speciale pe care ni le pun la dispozitie platformele Google, Facebook sau Instagram!

Posibilitate targetare

Specialistii Webdesk stiu ca cel mai important aspect pentru succesul unei campanii PPC este sa te adresezi doar utilizatorilor cu intentie de achizitie!

Usor adaptabile

Publicul tau tinta poate fi atras printr-un mesaj text, un banner sau un clip video! Este datoria noastra sa gasim metoda ideala pentru a-i capta atentia!

Rentabilitate ridicata

Ne asiguram de faptul ca fiecare leu investit in campania ta PPC creste sansele de a genera conversii! Obtinem facil CTR 25 % și ROAS 5%.

Raportare precisa

Vrei sa vezi cum cheltuim bugetul tau si daca sumele investite se transforma in conversii? Noi iti oferim un raport complet si un account manager dedicat!

DE CE?

NOI

Pentru ca livram rezultate din prima zi!
Construim parteneriate
Ne ajutam partenerii sa-si investeasca eficient bugetul de promovare, oferindu-le strategii personalizate care produc vanzari si lead-uri.
100% creativitate
Livram texte documentate, vizualuri creative si extensii functionale pentru cresterea ratei de click si a interactiunilor cu reclamele tale sponsorizate!
Persoana dedicata
Un account manager dedicat te va informa constant despre set-upul, targetarea si calibrarea campaniei PPC desfasurate, oferindu-ti feedback despre buget si rezultate.
Set-up precis
Ne ocupam intern si integral de setarea tuturor campaniilor PPC si venim in sprijinul tau cu servicii adiacente de Copywriting si Grafica!
Analiza periodica
Analizam si optimizam constant campaniile PPC in functie de obiectivele stabilite, de rezultatele obtinute si de eforturile depuse de competitorii directi.
Copyright 2021 FUZEWEB.RO
codecross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram